Промяна на прогнозен дял

920 5

Клиентите на Бруната, които желаят да заявят промяна на прогнозните количества на топлинната енергия, е необходимо да подадат заявление.

За обработка на заявлението се заплащат съответните такси при частично намаляване или увеличаване на прогнозното потребление, както и при цялостно спиране на потреблението за отопление или топла вода. При заявено нулево потребление, клиентът е длъжен да осигури достъп до имота по време на отоплителния сезон за контролен отчет. Необходимо е да се посочи и телефон на лицето, което ще осигури достъп до имота. Отчетът е включен в таксата. 

Таксите за услугата са в размер на 10.00 лв. при частично намаляване или увеличаване на прогнозното потребление и 22.00 лв. при цялостно спиране на потреблението за отопление или топла вода.

Таксата може да бъде платена по банков път или в офиса на фирмата – бул. Братя Бъкстон №85.
Банковата сметка е: Общинска банка, клон Врабча, BIC:SO M BBGSF, IBAN:BG22 SO MB 9130 1028 4250 01.
Моля, в платежния документ напишете основание за плащане и абонатен номер.

При заявяване на нулево потребление и намаляване на прогнозен дял, подписите на домоуправител/упълномощено лице от ЕС и двама съседи са задължителни.
При увеличаване на потреблението е необходим само подпис на заявителя.
Ако изпращате завлението по е-мейл, трябва да изпратите и сканираното или снимано платежно нареждане.


Документи: 

Заявление за промяна на прогнозно потребление

Образец на заявление за промяна на прогнозно потребление

Можете да получите допълнителна информация на нашите телефони или със запитване на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.