Топлинно счетоводство с ежемесечен отчет

920 5

Ежемесечният отчет на уредите за дялово разпределение се извършва дистанционно, когато уредите са оборудвани с радиомодул.

Уредите за дистанционен отчет, които Бруната препоръчва са водомерите OpTherma, електронните разпределители OpTherma, топломерите BMeters и Kamstrup.


Как работи системата за радио отчитане на Brunata?

За да избегне загубата на време за своите клиенти, Бруната разработи радио система за отчитане на електронни разпределители и водомери. Решението е безжично и просто, и на много приемлива цена. Системата отчита уредите за дистанционно отчитане на Brunata, тъй като всички те са оборудвани с радиопредавател. Нашите служители отчитат показанията им с дистанционен приемник, без да влизат директно в жилището на абонатите. След това данните се прехвърлят в сървъра на Бруната. Системата може да бъде използвана както за ежемесечен, така и за годишен отчет.


Предимства на дистанционното отчитане

• Без нужда от достъп до апартамента 

• Без загуба на време за клиента

• Едновременно отчитане на всички уреди в сградата 

• Минимален риск от грешки по време на отчет

Радио системата на Brunata е идеалното решение за клиентите, които желаят точни месечни сметки за топлинна енергия.

Запитване за оферта
* В случай, че ползвате услугата Топлинно счетоводство, моля напишете Вашия абонатен номер и адрес!
Прочетох и съм съгласен/а с Декларацията за поверителност. Съгласен/а съм Бруната ООД да обработва предоставените от мен лични данни за целите на настоящия интернет сайт и потвърждавам, че имам право да предоставям данните.