Абонатни станции Dalsia Brunata

Бруната е най-големият производител на абонатни станции за топлофикационния сектор у нас. С повече от 20 години опит в сектора и над 15 000 произведени съоръжения за България и европейските пазари, фирмата е сред най-утвърдените производители в европейски мащаб.


Абонатните станции, които произвеждаме са с марка Dalsia Brunata и се предлагат като стандартни и нестандартни решения, създадени по индивидуални изисквания на клиента. В допълнение към широката гама абонатни станции, създадени през годините, Бруната предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонт, дистанционен мониторинг и контрол на единични абонатни станции и мрежи абонатни станции.


Повече информация за видовете абонатни станции Dalsia Brunata и свързаните с тях услуги можете да намерите в меню Абонатни станции и на сайта www.dalsiabrunata.com

Документи

Запитване за оферта
* В случай, че ползвате услугата Топлинно счетоводство, моля напишете Вашия абонатен номер и адрес!
Прочетох и съм съгласен/а с Декларацията за поверителност. Съгласен/а съм Бруната ООД да обработва предоставените от мен лични данни за целите на настоящия интернет сайт и потвърждавам, че имам право да предоставям данните.