Сферични стоманени кранове Broen

Бруната е официален дистрибутор на Broen Valve Group за България за гама сферични стоманени кранове за вода и газ. Датската компания е създадена през 1948 г. и днес е сред водещите производители на стоманена сферична арматура в света.


Описание

BROEN BALLOMAX® са напълно заварени стоманени сферични кранове, които намират широко приложение в топлофикационните системи, отоплението, климатичната техника и промишлеността.


Сферичните кранове BROEN BALLOMAX® отговарят на изискванията на EN 488 и са направени от материали сертифицирани в съответствие с EN 10 204 - 3.1.B. Модерните производствени технологии  на BROEN BALLOMAX® гарантират най-високо качество и безплатна поддръжка.

Крановете се произвеждат в диапазон от DN10 до DN500, във варианти за присъединяване на заварка, на фланци, на резба, а също и в комбинация.

Подробна техническа информация свързана с проектиране, избор на материал, вид, размери и други технически спецификации на BROEN BALLOMAX® ще намерите на http://ipaper.ipapercms.dk/Broen/BALLOMAXBinderNEW/BROENBALLOMAXBinderUK/

Продуктова гама

 За топлофикационния сектор BROEN BALLOMAX

BROEN BALLOMAX® има най-голямата продуктова гама в индустрията. Ballomax стоманени сферични кранове се използват като спирателни кранове за тръбопроводи за течности и газове. Крановете имат приложение в топлофикационните централи, ВиК дружества и в индустрията. Вентилите са специално проектирани за централно отопление и охлаждане, като се гарантира пълна херметичност.

 

Използвайте сферични кранове BROEN BALLOMAX® за оптимално секциониране на системата Ви без да се налага изключване. Това спестява време и пари и дава минимални неудобства за потребителите.

Стандартна гама сферични кранове BROEN Ballomax


Стандартната продуктова гама BROEN BALLOMAXе подходяща за всеки вид и размер съединения.

Затварянето се осъществява с помощта на прецизно шлифована сфера от неръждаема стомана, уплътнена двустранно от седла от карбонизиран тефлон (PTFE обогатен с 20% въглерод). Това осигурява много надежно уплътнение и ниско триене.

Сферата е самоцентрирана, уплътненията са достатъчно подвижни и с помощта на допълнителни дискови пружини oсигуряват необходимият натиск между сферата и уплътнението, което гарантира херметичност на опорните места на затварящия елемент.

Сферичните кранове са изцяло заварена конструкция и не се нуждаят от обслужване.

 

Каталог

За газ и горива BROEN

 Сферичните кранове BROEN имат следните предимства:

  • Пълна херметичност;
  • Минимална загуба на налягане;
  • Лесно управление и надеждна работа на съоръжението след продължително отворено/ затворено или междинно положение;
  • Лесна поддръжка, лесен достъп за проверка и компактна конструкция;
  • Висока плътност (херметичност) на опорните места на затварящия елемент;
  • Усъвършенстваните системи, като например FireSafe, DBB (Double Block и Bleed), DPE (Double Piston Effect) и Metal-Metal ball seal;

 Каталог


 

Запитване за оферта
* В случай, че ползвате услугата Топлинно счетоводство, моля напишете Вашия абонатен номер и адрес!
Прочетох и съм съгласен/а с Декларацията за поверителност. Съгласен/а съм Бруната ООД да обработва предоставените от мен лични данни за целите на настоящия интернет сайт и потвърждавам, че имам право да предоставям данните.