Топломери Kamstrup

Бруната ООД притежава изключителни права за продажба на продуктите на фирма Kamstrup a/s за България.

Сред тях са топломерите MULTICAL®303, MULTICAL® 403, MULTICAL® 603 и др. 


Описание

Kamstrup е световен лидер в производството на топломери. Топломерите Kamstrup са от най-високо качество и се произвеждат съгласно MID EN1434 - строг европейски стандарт, който гарантира, че точността и качеството остават постоянни, така че можете да сте сигурни, че всеки уред е толкова добър, колкото е последният. Разходомерите ULTRAFLOW използват микропроцесорна технология и ултразвуков принцип за измерване на потока.


Потокът се измерва с помощта на двупосочен ултразвук на базата на метода за транзитно време, с доказана дългосрочна стабилност и точност. Всички схеми за изчисляване и измерване се събират на една платка, която осигурява по-компактен и рационален дизайн в допълнение към изключително високо ниво на точно и надеждно измерване.

Бруната ООД е отговорна за гаранционния и следгаранционния сервиз на уредите.


MULTICAL® 303

multical 303w

MULTICAL® 303 е оптималният топломер подходящ за всякакви цели. Дизайнерските характеристики на измервателния уред гарантират най-ефективното оперативно използване на всеки топломер и студомер. Независимо дали е монтиран хоризонтално, вертикално или на стена, MULTICAL® 303 може да се регулира, за да пасне идеално на заобикалящата го среда. Високият клас на защита на измервателния уред – IP65 за калкулатора и IP68 за сензора за потока – го прави водещият и най-ефективен уред за измерване на топлина и охлаждане в своя клас.

MULTICAL® 303 обхваща практически всяко приложение с широк температурен диапазон от 2 ° C ... 150 ° C, широк динамичен диапазон (qp/qi 1:1600), възможността за постоянно претоварване (qs/qp 1:250), както и PN16 и PN25.

Работата с MULTICAL® 303 е интуитивна и лесна. С един единствен бутон имате възможността да настройвате всички функции, които ви трябват.

 

В допълнение към безжичния и кабелния M-Bus можете да прочетете MULTICAL® 303 дистанционно с радио връзка чрез USB четец или ръчен терминал.


MULTICAL® 403

MC 403

MULTICAL® 403 е сред най-разпространените апартаментни топломери у нас. Той е многофункционален уред за измерване на топлина и студ, който предлага редица възможности, включващи архивиране на данни, ограничаване по дебит и откриване на течове.

MULTICAL® 403 е компактен топломер с минимални изисквания за инсталация, който предлага максимална функционалност на конкурентна цена. Топломерът има лесен за употреба интерфейс, който има полезен набор от функции, които може лесно да се регулират с помощта на двата предни бутони.

Дистанционното отчитане на компактния топломер MULTICAL® 403 дава безжична свобода за бързо постигане на оптимална сигурност на данните и максимална гъвкавост. Уредът може да бъде допълнително оборудван с широка гама от от съвременни комуникационни модули. 

MULTICAL® 403 е оптимизиран в сравнение с предишните поколения. Общият динамичен обхват е увеличен до 1600:1 от дебит на насищане до стартов дебит, като уредът е одобрен за стойности до 250:1 от постоянен дебит до минимален дебит. Уредът може да се захранва от електрическата мрежа или с батерия в зависимост от вашите нужди. 

По отношение на батерията, можете да изберете по-малка батерия, без транспортни ограничения или по-голяма батерия с до 16 години живот. Без значение какво решение ще изберете - батерия или електрическа мрежа, консумацията на MULTICAL® 403 е изключително ниска. Това намалява оперативните разходи, намалява цената на уреда спрямо общия му живот и спомага за намаляване на емисиите на CO2.


MULTICAL® 603

multical 603w

MULTICAL® 603 може да бъде оборудван с широка гама от усъвършенствани комуникационни модули, напр. жичен или безжичен M-Bus. Подобреният M-Bus позволява бързо и често отчитане на данни, без да намалява живота на батерията на измервателния уред.

MULTICAL® 603 предлага пълна поддръжка за дистанционно четене на регистратори на данни и осигурява незабавен достъп до информацията, необходима за анализиране и оптимизиране на вашата дистрибуторска мрежа. Регистраторите на данни са напълно програмируеми, за да записват годишни, месечни, дневни, часови и минутни стойности. Това позволява ефективен да анализ и диагностика на приложението за по-бързо идентифициране на профили на натоварване, грешки и несъответствия.

MULTICAL® 603 осигурява наблюдение на всички функции, като регистрира и съхранява всякакви нередности и промени.

 


 Детайлна информация за предимствата на Multical може да откриете на Kamstrup.com

Запитване за оферта
* В случай, че ползвате услугата Топлинно счетоводство, моля напишете Вашия абонатен номер и адрес!
Прочетох и съм съгласен/а с Декларацията за поверителност. Съгласен/а съм Бруната ООД да обработва предоставените от мен лични данни за целите на настоящия интернет сайт и потвърждавам, че имам право да предоставям данните.