Топлообменници Kelvion

Бруната е официален дистрибутор на Kelvion за България.


Немското дружество е наследник на фабриките Ahlborn, произвели първите пластинчати топлообменни апарати в началото на миналия век и днес е сред лидерите в производството на пластинчати топлообменници. Днес фирмата произвежда един милион пластини годишно и сглобява топлообменници с площ до 2400 кв.м. Заводите на Kelvion произвеждат разглобяеми, споени и напълно заварени топлообменници (кожухо-пластинчати и рекуператори).


Oписание

Топлообменниците Kelvion имат хиляди приложения. Особено успешни са решенията за захарната, хартиената и химическата промишлености, производството на биоетанол. Производствената гама включва също и апарати за корабната, хладилната, хранително-вкусовата промишлености, енергетиката, фармацията, отоплението и климатизацията. Топлобменници на GEA работят в Солвей, Юмикор мед, на произведените в България кораби, както и в хранително-вкусовата промишленост.

В абонатните станции Dalsia Brunata се влагат основно споени топлообменници. Разглобяемите топлообменници се използват при големите абонатни станции с мощност над 2 MW, както и при конкретно изискване на клиента.

 

Подробна информация относно продуктите на Kelvion ще намерите на http://www.kelvion.com/


Продуктова гама

Серия NT

Топлообмениците от серия NT предлагат голямо разнообразие от приложения. Благодарение на богатото разнообразие от дължини и профили, серия NT могат да бъдат приложими за всякакви нужди. Тези топлообменници се отличават с по-висока ефективност, повече възможности и намаляване на разходите.

Благодарение на усъвършенстваният дизайн на плочите, можете да постигнете целите си с по-малка нагреваема площ и така да спестите от разходите си. Топлообменниците NT могат да бъдат конфигурирани още по-точно и гъвкаво в зависимост от вашата цел и област на приложение.

 

Серия NH

Топлообменниците NX са базирани на успешна технология NT. Те са специално разработени за високо-производителни системи за дистанционно охлаждане, които изискват минимални температурни разлики и максимално налягане на резистентност.
Силните страни на серията NX се отличават в екстремни климатични зони и по-високи сгради, когато се използва като разделителна система за различните налягания. Устойчивостта на налягане е до 29 бара, еквивалентни на воден стълб от 290 метра височина. Температураната вариaция е максимум 1 ° C и затова е подходяща и за най-взискателните условия.

 

Запитване за оферта
* В случай, че ползвате услугата Топлинно счетоводство, моля напишете Вашия абонатен номер и адрес!
Прочетох и съм съгласен/а с Декларацията за поверителност. Съгласен/а съм Бруната ООД да обработва предоставените от мен лични данни за целите на настоящия интернет сайт и потвърждавам, че имам право да предоставям данните.